Mestopslag

SteFos BV maakt doorstart onder de naam Wopereis SteFos Opslagsystemen

SteFoS BV is na faillissement overgenomen door Wopereis RVS BV en kan hierdoor een doorstart maken onder de naam Wopereis Stefos opslagsystemen.

Door deze overname kunnen wij als Wopereis Stefos weer alle systemen leveren, tevens hebben een uitbreiding van de bestaande systemen die onder Wopereis RVS geleverd worden o.a. de stalen gecoate LIPP silo, silokap met een stalen spantconstructie, etc..

Uiteraard hebben wij op onze systemen, SFS-Spankap, SFS-Gaasmatsilo, SFS-Foliebassin met afdekking en het Buwatec Mestopslagsysteem, weer het Komo Attest afgegeven door Kiwa.

Jan Steenbergen, mobiel: 06-317 748 54, blijft met zijn jarenlange ervaring in de opslagsystemen verbonden aan Wopereis Stefos opslagsystemen en zal de verkoop op zich nemen.

Kijk ook eens op www.wopereis.nl om alle producten en systemen te zien die ook geleverd kunnen worden door de Wopereis groep.SteFoS biedt totaalpakket op het gebied van mestopslag

Mestopslag is gebonden aan strenge wettelijke regels. Om daar probleemloos aan te kunnen voldoen is het zaak dat u beschikt over kwalitatief hoogwaardige opslagtoepassingen. SteFoS levert wat dat betreft complete systemen die desgewenst volledig op maat gemaakt kunnen worden. Een werkwijze waarmee we volledig aan uw persoonlijke wensen tegemoet kunnen komen.

Ons assortiment bestaat vanzelfsprekend uit tal van silo's, folies voor bassins, drijfkleden spankappen etc. die geschikt zijn voor mestopslag. Wat dat betreft heeft u tevens keuze uit diverse soorten folies en materialen. We kunnen zowel bescheiden silo’s en bassins leveren alsook complete imposante opstellingen van golfplaten, gaasmatten of beton. Natuurlijk bent u ook voor toebehoren zoals drijfkleden, spankappen en andere vormen van afdekking bij ons aan het juiste adres. Het spreekt in dat geval voor zich dat al onze producten Kiwa/Komo-gecertificeerd zijn.

Wij komen de silo's of bassins voor mestopslag ter plekke bij u op het bedrijf volledig installeren. Tijdens de opbouw en installatie nemen we uiteraard alle mogelijke vormen van veiligheid in acht. Wat dat betreft kunt u met een gerust hart vertrouwen op het uitgebreide vakmanschap wat we de afgelopen 30 jaar binnen onze onderneming hebben opgebouwd.

Ons team is u ook graag op tal van andere vlakken behulpzaam. Wilt u bijvoorbeeld uw mestopslagsysteem verplaatsen of moet er onderhoud of een reparatie aan een silo of bassin verricht worden? Ook in dat geval kunt u een beroep doen op SteFoS. We zijn daarnaast een erkende onderneming die uw wijze van mestopslag aan een officiële keuring mag onderwerpen, inclusief de verstrekking van de daarbij behorende wettelijke certificaten. Op die manier bent u ervan verzekerd dat uw activiteiten volledig in lijn zijn met de Nederlandse wetregelgeving.

U ziet het. Op het gebied van mestopslag kunnen we u letterlijk van a tot z van dienst zijn. Van de levering van complete systemen en aanverwante producten tot aan alle mogelijke vormen van vakkundige dienstverlening. Kort gezegd: bij SteFoS vindt u wat dat betreft alles onder één dak. Dat is niet alleen handig, maar ook uit praktisch oogpunt prettig. Door ons op meerdere fronten in te schakelen leren we uw bedrijf namelijk door en door kennen, waardoor we concreet met u mee kunnen denken om zo aan al uw wensen op het gebied van mestopslag te kunnen voldoen. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om de uitgebreide mogelijkheden door te nemen.