Mestsilo

De specialist voor uw mestsilo: Wopereis Stefos Opslagsystemen

Een overschot aan mest, afkomstig uit uw stal of kelder, dient op de juiste wijze te worden opgeslagen, veilig voor uzelf en veilig voor het milieu. Hiervoor is een mestsilo een ideale oplossing. Omdat elk bedrijf anders is, hetzij in grootte, hetzij locatie-specifiek, zullen er op dit gebied ook verschillende behoeftes zijn. Er zijn daarom heel wat verschillende maten en soorten mestsilo’s en bassins ontwikkeld. Er is dus altijd een geschikte oplossing voor uw situatie.

Ervaring
Wopereis Stefos Opslagsystemen is al dertig jaar actief en heeft inmiddels een ruime ervaring opgebouwd op het gebied van de opslag van mest. Dat betekent op de eerste plaats, dat we een goed begrip hebben hoe de markt in elkaar zit, hoe uw bedrijf werkt, welke wettelijke eisen er zijn en welke mestsilo in uw situatie het best kan worden geplaatst. Alles moet optimaal op elkaar worden afgestemd. We leveren dan ook alle soorten en maten silo’s en mestsilo systemen, rekening houdend met alle factoren. Die betrokkenheid, dat meedenken, is voor ons erg belangrijk, maar dat is het ook voor u.

Betrokken
Onze ervaring heeft ons ook geleerd, hoe belangrijk een goed persoonlijk contact is. We reageren dan ook snel op uw vragen of mocht er een reparatie noodzakelijk zijn. Door alert en gericht te reageren, kan uw mestsilosysteem er weer geruime tijd tegen. Ook voor onderhoud, schoonmaak, keuring of bij een eventuele verplaatsing van de mestsilo’s bent u bij ons aan het juiste adres. Al onze mestsilo’s, bassins en spankappen voldoen aan de BRL 2342 zijn voorzien van een KOMO Attest afgegeven door Kiwa. Dat betekent ook, dat u bij ons terecht kunt voor de noodzakelijke keuringen.

Maatwerk
Wopereis Stefos Opslagsystemen heeft een goede naam opgebouwd op het gebied van veiligheid en klantbetrokkenheid. Onze eigen montage ploeg is snel ter plaatse om het maatwerk te leveren dat in uw situatie nodig is, of het nu om nieuwe systemen of om een reparatie gaat. Veiligheid en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Onze veelzijdigheid heeft natuurlijk ook als groot voordeel , dat alle diensten en materialen bij ons onder één dak te vinden zijn. Dat verhoogt de effectiviteit en voorkomt onnodige wachttijden.