Mestbassins

Mestbassins, natuurlijk van Wopereis Stefos Opslagsystemen

Een goed mestbassin is van groot belang. Blijf niet langer tobben met uw oude mestbassin en kies voor tijdige vernieuwing als dat noodzakelijk is. Als u het besluit genomen heeft, zorg dan voor het beste gespecialiseerde bedrijf om de klus voor u te klaren: Kies voor Wopereis stefos Opslagsystemen als het gaat om een nieuw mestbassin. U kunt erop rekenen dat wij uw mestbassin snel leveren en geheel volgens uw en de wettelijke specificaties uitvoeren. Kwaliteit en snelheid tegen een aantrekkelijke prijs, dat is waar wij voor staan.

Jarenlange ervaring en grote deskundigheid
Onze dertig jaar lange ervaring met o.a. mestbassins heeft ervoor gezorgd dat wij zeer ver zijn gekomen in deze tijd. Wij beschikken over alle deskundigheid die op dit gebied bestaat. Daarom hebben wij er dan ook het volste vertrouwen in dat wij u kunnen voorzien van de juiste voorziening voor uw mestopslag op uw bedrijf. U kunt de aanleg dan ook met een gerust hart aan ons overlaten.

Alle soorten mestopslag systemen leverbaar
Wij zijn in staat om alle soorten mestopslag systemen te leveren. Ook voor reparatie en onderhoud van mestbassins, mestsilo´s, spankappen, drijfkleden en voor verplaatsing, keuring en schoonmaak kunt u bij ons terecht. U bent bij ons dus aan het juiste adres voor al uw wensen en noden op het gebied van mestbassins.

Kwaliteit staat voorop
Kwaliteit staat bij ons voorop bij het aanleggen van een mestbassin en dat blijkt ook uit het feit dat onze silo’s en bassins maar ook de spankappen Kiwa / Komo gecertificeerd zijn. Het is immers van groot belang dat uw mestbassin betrouwbaar is en lange tijd zonder problemen zal kunnen functioneren.

Waarom wij het beste bedrijf zijn
Waarom is Wopereis Stefos Opslagsystemen hét bedrijf voor uw mestbassin? Die vraag is eenvoudig te beantwoorden aan de hand van onze voordelen:

  • we werken veilig
  • hebben onze eigen montageploeg voor het maken van een mestbassin
  • wij kunnen maatwerk leveren
  • wij zijn betrouwbaar
  • wij hebben alles voor de aanleg van uw mestbassin onder één dak

Verbetering van uw bedrijfsvoering
Met een goed mestbassin verbetert uw bedrijfsvoering aanzienlijk. Het scheelt u veel tijd en geld als de mestopslag goed geregeld is.

Meer informatie?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de prijzen? Neemt u dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Ook voor meer informatie over de mogelijkheden bij u op het bedrijf kunt u ons altijd benaderen. Wij zullen u adviseren over het mestbassin dat het beste bij uw situatie past en u alle technische bijzonderheden uitleggen. U kunt dan goed geïnformeerd overgaan tot de aanschaf van de voor uw bedrijf beste voorzieningen voor de opslag van uw mest.

Neem nu contact met ons op
Als u contact met ons opneemt zullen wij u graag te woord staan en al uw vragen beantwoorden. U kunt ook eerst op deze website verder kijken en u oriënteren op al onze diensten en producten.